Broil king MONARCH340 Grill kerti gáz

Kerti grill | Termékkód: 81-86 | Gyártói cikkszám: MONARCH340

MONARCH340 Grill kerti gáz

Kifutott termék

rukeres.hu

Műszaki specifikáció

Részletes leírás

Broil king MONARCH340 Grill kerti gáz

Az elegáns kivitelezésű Monarch  rozsdamentes alumínium grillt erős égőfejei avatják igazi grillé, melyek képesek megbirkózni minden sütési feladattal.
Az új formában megjelenő Monarch™ modellek minden bizonnyal vonzzák majd a tekinteteket. A Broil King® készülékek – legyen szó bármilyen árkategóriáról – mindig ugyanazt a kiváló minőséget képviselik. Ez az a tulajdonság, mely a Monarch™ sorozatot megkülönbözteti a többitől.
Mindegyik készülék egy rozsdamentes, öntött alumínium főző dobozzal, továbbá nagy teljesítményű Dual-Tube™ égőkkel és tartós, rozsdamentes acél alkatrészekkel rendelkezik.
Az új Monarch™ oldalán legördülő polcokba épített akasztók gondoskodnak a könnyű használatról, egy praktikus ajtó pedig egyszerű hozzáférést biztosít a gázpalackhoz. 
Az elegáns kivitelezésű Monarch széria második legkisebb grillre, mely kivételes minőségének köszönhetően nem vall kudarcot semmilyen időjárásban, semmilyen terepen.
A rozsdamentes alumínium grilltestet erős égőfejek avatják igazi grillé, melyek képesek megbirkózni minden sütőhelyzettel. A három Dual-Tube égőfej mellé, a 340-es grillen már egy oldalégő is található, ami szószok, alaplevek főzésére nyújt kiváló lehetőséget.
A Broil King gázgrillektől megszokott minőségi alapanyag használatot a Monarch sorozatra jellemző két nagy és két kis kerekes láb egészíti ki, ami miatt könnyen mozgatható ez a típus is.
A grillhez egy (az oldalégő mellőzése esetén kettő) oldalpolc csatlakozik és a zárt rakodótér is a szokásos. A grill oldalán található – grilleszközöz számára kialakított – akasztók mellett érdemes még megemlíteni a megfordítható grillrácsokat, amellyel a Monarch 340 érkezik. Minőség, megjelenés és megbírhatóság: ez a Monarch gázgrill.
Ajánlott gázpalack: szabvány 11 kg-os töltősúlyú, 300 mm átmérőjű, PB gázpalack, mely praktikusan elhelyezhető az alsó „szekrényben”.
Gázégő összteljesítménye 8.8 kWh
Professzionális oldalégő összteljesítménye 2,7 kW
2258 cm2 elsődleges sütőtér 
1097 cm2 porcelán bevonatú melegen tartó rács 
Nagy teherbírású öntöttvas sütőrácsok 
3 db rozsdamentes Dual-Tube ™ gázégő 
Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ hőelosztó rendszer 
Linear-Flow ™ szelep 
Sure-Lite ™ elektronikus gyújtó rendszer 
Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő 
Therma Cast (duplán szigetelt) aluminium sütő rozsdamentes acél fedővel 
Fekete krómozott acél lehajtható oldalsó polcok integrált akasztókkal 
Fekete krómozott minőségi epoxi festékbevonatú kezelőpanel 
Minőségi epoxi festékbevonat 
18 cm-es kerekek dekoratív szürke bevonattal 6.4 cm-es záró görgőkkel 
Minőségi epoxi festékbevonat 
Hűvös tapintású thermo nylon markolat 
Rozsdaálló horganyzott acél alkatrészek 
Hosszúság 132 cm
Szélessége 56 cm
Magassága 119 cm
Súlya 58 kg