Philips FC6727/01 Porszívó nyeles 21,6v

Álló porszívó | Termékkód: 81-715 | Gyártói cikkszám: FC6727/01

114 290 Ft
Kosárba teszem

Rendelhető, 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

Átvételkor a futárnál bankkártyával is kifizetheted!

rukeres.hu

Rendelhető, 2 munkanapon belül kiszállítjuk.

Műszaki specifikáció

Részletes leírás

Philips FC6727/01 Porszívó nyeles 21,6v

SpeedPro Vezeték nélküli nyeles porszívó
180°-os szívófej, 21, 6 V, akár 40 perc, 2 az 1-ben: porszívó és kézi porszívó, Mini turbókefe, extra szűrő
A 180°-os szívófejet úgy tervezeték, hogy minden típusú padlóról pontosan és erőteljesen távolítsa el a szennyeződéseket, akkor is, ha azok nehezen elérhetők.
A por, a szöszök és a morzsák a SpeedPro szívófejében található LED-lámpák segítségével könnyedén észrevehetők és begyűjthetők. A szívófejben található LED-ek menet közben felfedik a port és a szennyeződéseket.
A nagy teljesítményű, 21,6 V-os lítiumion-akkumulátorok akár 40 perces normál és 20 perces turbó üzemmódú működésre képesek a következő feltöltésig.
A tartozékok egyetlen kattintással könnyedén használhatók. A leválasztható kézi egység révén a SpeedPro két eszközt tartalmaz egy eszközben. A kefetartozék a csőbe van építve, ezért mindig kézre esik a mennyezet és a polcok tisztításához.
A SpeedPro rugalmas és könnyedén irányítható. A tetején található portartálynak köszönhetően alacsony szögbe vagy akár teljesen a padlóval egy vonalba helyezhető, így az alacsony bútorok alatti területeket is képes elérni.
Az egyedülálló portartályos kialakítás porfelhőképződés nélkül teszi lehetővé az ürítést
A porszívó portartálya könnyedén eltávolítható és higiénikusan kiüríthető, anélkül, hogy porfelhőt képezne.
A mini turbókefe ideális az állatszőrök kárpitról, székekről és szőnyegekről való eltávolításához. Kompakt, nagy teljesítményű és hatékony.
A PowerBlade motort nagy levegőkifúvási sebességre tervezték, így a szívófejnél erőteljes és pontos begyűjtést tesz lehetővé.
A PowerCyclone 7 technológia azonnal elkülöníti a port a levegőtől, így hosszabb ideig képes a nagy teljesítmény fenntartására.
A szűrőrendszer a motorba tiszta levegőt juttat vissza, így nagy levegőkifúvási sebességet és hosszan tartó teljesítményt biztosít.
Két sebességfokozat a különböző padlókhoz és szennyeződéstípusokhoz.