Rowenta RH857001 Porszívó álló

Álló porszívó | Termékkód: 81-723 | Gyártói cikkszám: RH857001

RH857001 Porszívó álló

Kifutott termék

rukeres.hu

Műszaki specifikáció

Részletes leírás

Rowenta RH857001 Porszívó álló

Rowenta RH 8570 Porszívó
Egy klasszikus porszívó erőssége egy kábel nélküli kézi porszívóban. Előnyök Teljesítmény a  bármilyen típusú padlófelület tisztításában.                                                                                             Szabadság  a mindennapi tisztításban. Rowenta AIR FORCE biztosítja a következőket : Felülmúlhatatlan teljesítmény                                                                                                                                         Felülmúlhatatlan üzemidő egy kábel nélküli, könnyen használható kézi porszívóban     Felülmúlhatatlan teljesítmény Magas, 24 V-os magas teljesítmény. Nagyon hatékony: AIR FORCE  Ciklon- technológia fenntartja a porfelszedési képesség magas szintjét a por levegőtől való  egyedi, dupla szeparálásával
1. Nagy porrészecskéknek: egy exklúzív folyósó amely elősegíti a levegőáramlást (  Magasabb mint 190 km/ órá- sebesség)  és a  levegő és por szétválasztását hivatott elősegíten a levegő centrifugális erejének köszönhetően.
2. Kis porrészecskéknek: 994 terelő, amely visszatereli a levegőbe robbantja a porszemcséket.   Nagyon hatékony Delta porszívó fej Nehezen kezelhető padlófelületeken, mint például a szőnyegeken és padlószőnyegeken, a Booster funkció által aktviált nagy sebességű beépített kefe (3.000 rpm).   Nehezen hozzáférhető helyeken, mint például a sarkokon,   a Delta derékszögű keféjének köszönhetően lehetővé válik bármely porrészecske felszívása.  
Magas üzemidő: 45 perc.
Típus: Álló porszívó
Energiaforrás: Akkumulátoros
Akkumulátor teljesítmény: 24 V
Porkapacitás: 0.4 liter
Száraz tisztítás: Igen